Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar djupet

Bakom ansiktena.
Matematiska
formler.
En plastkasse blöder,
ångestens sånger.

Inne
i storstaden.
Inne
i labyrinten.
Kallt i kvarteret.
På trottoarens asfalt.
Varat kliver omkring,
kantig och stel.

Olika ställen har öppet.
Besöka. Besökare.
Välja stänk
av dag.
Vandrande
i sina val.

Världsliga världen.
Smuts
är dess glitter.
Rum
städa rum.
Djup under
djup.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-04 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP