Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här upplevelser här

Olika
röster?

Dagarna
med ljus,
svarar
och gör
varat.

Leva
orden!




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-04 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP