Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln kom med sitt ljus till vårt mörka lilla hus

Hur kommer det sig
att vi har fått en ängel i vårt hus
Hur kommer det sig
att du kom till oss med allt ditt ljus

Har vi förtjänat
att ha dig här nära
Tack alla makter
för barnet det kära




Fri vers av Therés
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-04-03 16:13



Bookmark and Share


  Therés
nu är det ändrat igen...alt. nr tre
2006-04-04

  Therés
Tack Ritva...njaeee...fick visst inte riktigt ihop det där på slutet men det fick vara så.Har ändrat lite nu.
Det blev bättre men är fortfarande inte riktigt bra :)
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!