Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordsmannen

Vid ett bord i ett hus
Sitter en man och käkar wienerbröd
Äpplet bredvid står glömt kvar
Nyttig mat är inget mannen vill ha
Snart ska han ut i vinterns kyla
Köpa en bok åt sin fru Pernilla
Sen ska han hem och tända en brasa
Där han kan vila efter dagens bravader
Med katten i knät som spinner förnöjt
För att den laxpastej fått njuta av.




Fri vers av MinaR
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-04-03 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaR