Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte helt nöjd med mitten, kanske ändras.


Dröm eller verklighet?

Sover så sött i soffans vrå.
Drömmer smått om villebråd.

I drömmens värld du tassar fram
över gröna gräset,
in i skyddande buskaget.

I verkligheten en klocka slog.
Du vakna med ett ryck,
Matdags är det nog.




Fri vers av MinaR
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-04-08 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaR