Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(monolog)

Jag är förvirring
och frustration - en metafor
Jag är osynlig
klumpen i halsen och värmen i bröstet
Jag är glasklar
jag är allt
Jag är ditt fönster till världen
och kedjan runt din fot
jag är en drake
Explosiv
och ej
existerande




Övriga genrer av Bermuda
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-06 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bermuda
Bermuda