Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pendlaren

jag pendlar mellan att skrika efter närhet
och skrika åt folk att gå någon annanstans

jag pendlar mellan suspekta lyckorus
och blytunga slag mot mig själv




Övriga genrer av Bermuda
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-08 22:26



Bookmark and Share


    Vad säger ett namn
Det där känner jag igen
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Bermuda
Bermuda