Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en konversation


parenteser

panik

på golvet



(du är helt jävla asbra)

vad det än är så är det inte ditt fel

(fin på alla jävla sett)




slänger det på dig

förlåt

jag är ett vrak



släng det på mig

det är okej

(jag bryr mig om dig)




vet inte vad jag ska säga

(tack)



vet inte vad jag ska säga

(förlåt)




Övriga genrer av Bermuda
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-10 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bermuda
Bermuda