Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens labyrint

xx

 

Irrade runt
i kärlekens labyrint
såg varken utgång eller mål
höger eller vänster
fanns det rätt eller fel
när jag väl kom till sans
så slog det mig


jag hade bara gått vilse

 

xx




Fri vers av steffe struts
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-04-03 17:58



Bookmark and Share


  Karin D
Tänkvärd text, men är det inte så här det är? frågorna blir inte besvarade och man lär sig inget förrän efteråt
Karin
2006-04-05

    Bodil Sandberg
sorry...jag menade steffe
2006-04-04

    Bodil Sandberg
Ja det gäller att hitta ut...hur många gånger har inte jag också förirrat mig bortom tid och rum när kärleken fått grepp om mig...snyggt steve!!
2006-04-04

  Nils Sondefors
Ja, DÄR är det verkligen lätt att gå vilse och irra omkring!
2006-04-04

  Cris
ja..jösses där kan man gå vilse i irrgångarna :-)

sans med ett s ...väl
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts