Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till mänskligheten

Med kallbrand i hjärtat
gick han omkring
som en svart själ
i evigt mörker

Änglarna
verkade
ignorera honom

Gud
hörde inte
hans böner


Nu var det upp
till mänskligheten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-04-03 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan