Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomkorn

En liten blomma vänder
I dörren till ditt hem.
I varje litet sandkorn,
du finner ensam vän.




© georgmoller.se






Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-07 15:51



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Tycker om dessa ord. Mycket.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller