Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind i mitt bröst

Tag min hand, följ min röst
Himlen är full av vrede
Snart flyger världen än en gång
Kom väv din själ
Du är vinden i mitt bröst




© georgmoller.se






Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-07 15:53



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller