Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtor av avsky

För mig till din ljumma stäpp
Led mig långsamt
Greppa
Greppa
Ta tag
I mitt liv
Flyg, fladdra, lätta
Tro inte du är förmer
Du är allt jag är
Och inget mer
En stjärna full av liv
Ett hav av blickar
Faller förbi
Genom min kropp
Fyller min...
Så full av hat
Så full av din kropp
Med vårtor av avsky
Du vädrar en bris
Fingrar av tillstånd
Betraktar ditt liv
Fri utan strid
Du ror ur min åsyn






© georgmoller.se






Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 177 gånger
Publicerad 2014-10-07 15:56



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller