Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänger

Du är trött, alldeles för trött
Funderar, tittar - bort
Jag synar din kropp
Suger på en tanke
Om jag dör ikväll
Begrav mig i min kostym

Tar försiktigt på din hud
Smeker dina lustar, varligt
Du river min mur
Förtrycker allt och frustar
Kör mig hem, bort
Gräv upp min själ ikväll

Solen reser sig ovan
Ljuset tar dig bort
Jag har en tanke som hänger sig kvar
Hänger i det som en gång var
Hänger långsamt kvar
när mörkret döljer dig




© georgmoller.se






Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-07 15:57



Bookmark and Share

  Kaptenlöjtnant
Makabert!
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller