Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadskatt

Norsk stadskatt är perfekt anpassad för
tätortsliv. Med dold mikrofon har Janne
Josefsson spelat in en dialog mellan två
stadskatter på restaurang Najs Käk Typ
på Stureplan:

- Ja rekommenderar buffén.

- Tack men ja föredrar à la katt.

- E inte maten bra får dom på pälsen!

- Ja de ska va minst 4 Mjau av 5.

- Får ja bjuda på en jamare me klös?

- Ja för katten! Bra musik.

- De e från Cats.

- Sen blir de show me hög svansföring.

- Vadå?

- Nakenkatter!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 287 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-10-16 15:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) kul...
2016-06-03

  Chawa VIP
Tack för rolig läsning!
2015-01-08

  Irene Åberg
Bästa*Dan
Du är en Stor*Katt*Poet*
Katter* på Krog*Besök*
Vackra*Jamare**Med*Klös*
Så*GENERÖS**Tack*DAN.
JÄTTE*ROLIG*TOPPEN*BRA*
Vad**Du*Deklamera*GENIALISKT***/Kram

2014-11-19

  Glitr
Men purr vad skoj! Bra skriftat!
2014-10-20

  Anya VIP
hihihi Jag ler! Bra!
2014-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
En text med mersmak...kul...
2014-10-18

  Marianne Räf
Mysig dialog, katter emellan!
2014-10-17

  Gunwale VIP
För att spinna vidare: Jag föredrar Cat Stevens. Han är visst religiös - men inte katt-olik.
2014-10-17

  Maria Sundelin VIP
Hi
Det är katter med klös det
2014-10-17

    ej medlem längre
Katten vad bra, sa Måns..
2014-10-17

  anits VIP
Härligt och roande skaldat!
2014-10-16

  Angel of love
Haha underbart bra.
2014-10-16

  Ponkla
Mycket roande skrivet!
2014-10-16

    ej medlem längre
Varför inte grillad kattuggla kryddad med kattost och kattmynta....
2014-10-16

  Connie
Hörde att det var väldigt mycket missnöje, någon läste katekesen för Janne. Hög svansföring och skönhetstävlingar går alltid hem. Och efteråt bjöds det visst på spinnrock ;)

2014-10-16

    ej medlem längre
Sicken humor:)
2014-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Räcker vacker tass!
2014-10-16

  Eliza-69
Hehe den du ;-) bra..
2014-10-16

  louisegirl
Hahaha du är för härlig..
Bra där!
2014-10-16

  Lars Hedlin
*ler* Det var som "Katten" ..Nice och bra ;) Mjaaauuuuu
2014-10-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text!
2014-10-16

    ej medlem längre
Detta är Kattguld som glimmar.
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck