Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARNING!

Ett allvarligt fel har uppstått i Google:

Man får fler träffar på Zlatan än på mig!

Google ber om ursäkt i en pressrelease
och lovar att jag ska bli första träff under
ett år oavsett vad man googlar på.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 275 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-10-20 16:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Grattis till framgången!
2014-10-23

  Petter Wingren
Riktigt skön självdistans men också en känga till samhällets suspekta urvalsprinciper: vald bortvald.
2014-10-22

  Maria Sundelin VIP
Det beror på Rosengård.
Kramar
2014-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du rättade till det...:-))
2014-10-21

  Anya VIP
Jaa den där jävla Zlatan...ursäkta men jag spyr snart. nää fram för vardagshjältarna. Det är det massmedia skulle skriva om. Vårdpersonalen, lärarna, polisen, socialarbetarna. Det äcklar mig hur massmedia vill vinna poäng genom att glida i kölvatten från de "lyckade". Men kanske är det något som de flesta av oss vill??? Själv läser jag hellre om vardagshjältarnas kamp.
2014-10-21

  Lars Hedlin
Då är det bara att Googla på nu då!
2014-10-21

  Rozsi.kovacs

wow Grattis
2014-10-21

  Ingrid Trolle
Så bra, då får vi
veta allt om dig
nu. Stackars du.
2014-10-20

  Angel of love
Haha grattis till dina framgångar ;)
2014-10-20

  Connie
Vad är väl en träff på google, mot alla träffar på dig här ;)


2014-10-20

    Sefarge VIP
Zlatan är en bortskämd ballerina
(Som alla fotbollsproffs
Tex.
Störtloppsåkarna
Som offrar livhanken
För någon hundradels sekund
Tänker knappt massmedie
Publiken på.
2014-10-20

  Teresia Ridell
Haha ja snart nog så;)
2014-10-20

  Federico Romano
Om han inte håller sitt ord menar jag..
2014-10-20

  Federico Romano
Säg var den där Google bor! Så ska jag lappa säften på han!!!
2014-10-20

  Ponkla
Bra att du tog google på sökbar gärning!
2014-10-20

    ej medlem längre
Jag förstod att detta skulle hända endera Dan.. Grattis Google till kapet..
2014-10-20

  louisegirl
Vilken tur..;)
Stort grattis!
2014-10-20

    ej medlem längre
Gratulerar till framgången!
2014-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Böjer min nacke av vördnad!
2014-10-20

    ej medlem längre
Ja rätt ska vara rätt!
2014-10-20

  Marianne Räf
Aj,- jag visste inte att du var
SÅ stor på Google! Grattis!!
2014-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Gratulerar, min vän!
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck