Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmar så det immar !!

Jag rimmar så det immar
jag har lagt ner flera timmar på
dikter som rimmar
inga rosor på min kind
men kanske finns det en vind
dit man inte bör gå om man är för kort att nå
men hej och hå
hur kasst kan man må
so what det finns säkert någon som är villig att ta av sin behå
men jag vet inte hur det skulle kännas ändå
känslorna far både hit och dit
dövas inte så lätt inte ens med sprit
kanske bör man bli vit
men vit är jag redan förutom när jag är svart
det har jag varit nu i mer än en kvart
laktosfritt är grejen värsta grymma tjejen
shit pom fritt
nu är jag i livets mitt
alltså om jag har tur och inte har gjort gud sur ?
frågor på det nej jag tänkte väl det
kanske borde jag ta en restresa till tibet
vem vet inte du
vem vet kanske min darling
hon som alltid ställer upp
hon som jag alltid kan smsa
som jag alltid kan ringa
fast att mina meddelande ibland är dinga
jag har inte längre nåt tålamod
och det som bultar i mitt blod
stelnar snart till is
på alla sätt och vis
någon måste i ett senare skede tina isen med kyssar mot mitt bröst
men det kanske får vänta ända tills nästa höst




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 208 gånger
Publicerad 2014-10-09 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan