Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ett gult hus som är beläget 'ute på landet' och där skulle det verkligen vara toppen att åka till då och då. Bara det finns litet tid över någon gång, i framtiden.


Kanske dags att börja leva, snart




Du går runt
som en mer eller mindre zombie
i vardagen och bara är

försöker vara
och mera gör ingenting särskilt
än att se till att mera få tummen ur.

Du har ju trots planer på
att göra litet mera
att äntligen ta itu

med mycket av det som mera ligger
på vinden
än är något som känns lik en frisk vind

vilken gång på gång
blåser igenom och rensar ut gammalt
närapå som bortglömt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-28 13:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Gäller nog de flesta av oss!
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP