Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför behöver du vila

ögat i radions rutmönster
vasen med alla blommor
sänder ut sina toner för att du ska
känna saknaden av vad du behöver

djuret behöver också vila

för att ögat ska mångfaldigas
dofterna spridas för vinden
och hoppet tändas på nytt
som rutmönstret brinner upp




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 147 gånger
Publicerad 2014-10-10 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson