Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som förväntat

Inte som förväntat
inte som jag tänkt
jag känner mig lurad
håller mitt huvud sänkt.

Inte som jag trodde
inte skulle det bli så här
jag kan bara hoppas
att jag av misstaget lär.




Bunden vers (Rim) av Tricia Johansson
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-10 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson