Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2013


Dags igen


Maskin blåser löv
vinden får dem att virvla
tillbaka igen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-10 18:41



Bookmark and Share


  limerick
Ogjort arbete fångat i fin haiku.
2014-10-12

    ej medlem längre
Ja, visst är det så!
2014-10-11

  Anya VIP
Jaa det är som en rundgång... som så mycket annat!
2014-10-11

  RitaBrunner
Javisst är det irriterande!
Fin haiku Gunnel!
2014-10-10

    ej medlem längre
Ibland är det som förgjort Gunnel.
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP