Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Det är ingen idé att gråta blod

Torka dina tårar lilla ängel
Världen blir inte mindre grym för att du gråter
Den som tog dina vingar bad aldrig om lov


Men det gjorde inte mannen som våldtog
Den lilla flickan på tolv år heller

Visst du kan inte flyga mer lilla ängel

Men den ensamma pojken som snattade
Bara för att få vara med i tuffa gänget
Vågar aldrig mer gå hem till mamma igen

Du lilla ängel förlorade din frihet idag

Flickan i den kortkorta kjolen på gatan
Hon som gör allt för att bli bekräftad
Fick sitt liv kortat av HIV från en snubbe

Så du ser lilla ängel livet är grymt
Alla faller vi någon gång på vägen

Så torka dina tårar lilla ängel
Dina vingar kommer inte tillbaka


Och världen gråter redan blod
Över sin egen grymhet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-11 23:56



Bookmark and Share


  agneta pichler
Starka rader här med

blir mycket berörd
av barn som far illa
av vuxnas
ofullständighet
2015-01-08

    ADI Nehlin
berörande
2014-10-26

  Ljusletaren
Många barn, ungdomar och vuxna får sin vingar svedda *sant* /kram
2014-10-14

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
ämne
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP