Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I retur ..

När pinsamma situationer uppstår
då är det
bra om man kan bjuda på sig själv

När någon är ledsen
då är det
bra
om man kan trösta
och lyssna

När någon
förnedrar dig och
försöker rida på din förlust
Då är det bra om du säger ifrån
och står upp för dig själv

Om du är ledsen
och behöver någon
som lyssnar
så hoppas man ju att
ens tjänster går i retur ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-08-31 21:14



Bookmark and Share


  Zam

2004-09-03

  Anette Blomberg
helt rätt. bra!
2004-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan