Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamt.


Bästa vän.

Jag undrar hur det är
när någon undrar hur jag mår
utan att jag frågar först

Jag undrar hur det är
när någon vill vara med dig
och frågar rent spontant

Jag undrar hur det är
att älska någon
som älskar mig lika mycket

Jag undrar hur det är
att inte bara ha en bästa vän
utan även vara en
bästa vän




Fri vers av Nostra
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-12 02:05



Bookmark and Share


  Angel of love
Fint skrivet.
2014-10-16

  Nostra
Tack! Jag var inte på mitt bästa humör när jag la upp den, men nu känns det bättre. Man blir lätt glad när något man gör uppskattas.
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Nostra
Nostra

Senast publicerade
Falldröm
Couch
Bästa vän.
* Se alla