Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falldröm

Det är lätt att tro att man flyger
När man faller
Det är svårt att tro att man skrattar
När man gråter
Det är ett sug i min mage
Som när man faller
Ett hål inombords
Som jag ramlat i




Fri vers av Nostra
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-19 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostra
Nostra

Senast publicerade
Falldröm
Couch
Bästa vän.
* Se alla