Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur dra upp roten till det Onda?


Dålig stil av medpoeterna!



Här går man igenom
veckor av Kamp - att
komma tillrätta!

Man sover pliktskyldigt
å kämpar på emot
förlamande Trötthet.

Har kommit "på sned", -
- men ingen hjälp -
får man - för det!

Alla verkar vara rasande å
ihärdar med å inte gå
en annan stackare till mötes!

Förut var det en viss normal
läsning av å kommentarer på
mina levererade dikter.

Inte så, nu!
De lyder Alfakvinnan, som vill
lägga dålig dager över min poesi!

Omegakvinnan är - egentligen -
den starkare av oss. Därav de
mångas sympati för Alfa!

Som det ser ut, nu, har "Kollektivet" fel!
Men att poeterna är så osjälvständiga...!?
Läs mig, - å skriv litte mer poesi, själva!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-12 11:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vi kan alla bli bättre.
2014-10-13

    Sefarge VIP
Vissa dagar
Är smaken
Delad som Baken.
Hamnar här som där.
Inte mycket att logiskt
Förstå.
Vi finns ju här ändå!
2014-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Visste inte att det finns en Alfakvinna...
men jag vet att det här med läsning och kommenterande går upp och ner...
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf