Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till dikt om Johanna!


Olycklig

Jag vill att du finns här, när jag behöver dig.
Jag vill att du tröstar mig, när jag är ledsen.
Jag vill känna dina armar om mig, när jag behöver trygghet.
Jag vill att du ger , den kärlek jag behöver.
Jag vill torka tårarna och känna mig lycklig.
Men det går inte, så länge inte du finns här.




Fri vers av kwakie
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-04-03 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kwakie