Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten beskrivning på livet...=S


Varför?

Varför går allt åt helvete?
Varför händer allt dåligt på en gång?
Varför händer allt dåligt bara mig?
Som ordspråket säger \"det man inte dör av det blir man starkare av\". Hoppas då att jag blir starkare för just nu känns det som att jag dör!




Fri vers av kwakie
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-04-16 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kwakie