Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Birger Jarl


Giitu



Ord som sänder värme
Ord som sänder tröst

Sveper bort det jobbiga
Även då det är höst

Ord som ger kärlek
Ord som ger trygghet

Sveper bort det jobbiga
Även då det är höst

Så höstens färger brinner nu i mitt bröst
Även Birgers ord viskar en röst

Lynx63 ©




Fri vers (Fri form) av Lynx63 VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-13 20:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ja denna man (han har nu bytt alias) är en fin vän *sant* /kram
2015-01-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-17

  Bibbi VIP
Ja Birger Jarl har ett hjärta av guld som förmår uppmuntra.
2014-10-14

    ej medlem längre
Hjärtligt tack kära du, ja nu väntar Bygdebladet mitt å jag lever på hoppet att de skall ställa upp! Guds kära å innerliga välsignelser till alla min vänner här! Birger
2014-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och tacksamt...skönt med ord som ger tröst...
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP