Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och resultatet är

När man älskar någon
så djupt
så är fallet obeskrivligt
hårt
änglarna flyger sin kos
kråkorna kraxar sin blues
av hjärtat blir det mos
fan i helvetets skit
ge mig en dunk sprit
en näve tabletter
en limpa cigaretter
ett rum att ligga i fosterställning
och en flytväst
mot saltvattnet




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-13 20:53



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Brännande smärta som känns påtagligt tung.
Väl förmedlat.
Kram
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan