Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var med kärlek

Som jag höll dig i mina armar.
Kysste dig ömt.

Det var med kärlek

Som jag släppte dig fri
Fri att flyga
Till ett ställe där du mår bra

Jag har alltid fått höra
Att det man verkligen älskar
Det släpper man fritt




Övriga genrer av Ghali
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-04-03 22:36



Bookmark and Share


    eva m h
Det är sant och det är stort att kunna göra det!
2007-03-15

    Ahhava
Att släppa någon för att de ska må bra utan några själviska motiv är en av de största bevisen som finns på kärlek.
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ghali