Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandsånger

I en grav, sorger smycka en skönhetens fanér.
Sår en tår, bland löv slöjande ur gryning bestå.
Med en hand, åter stenarna ur minnets banér,
I ett slag, föra timmarna ur hjässans ridå.
Huden brann, när jag smakade din lykta lavett,
hjärtan brast, i vår själagårds böljande kontrast.
När ett moln, stal från väktarna vindarnas palett,
Sandens sång, svalde vågorna ur livets ballast.




© georgmoller.se





Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-14 23:38



Bookmark and Share

  RitaBrunner
Snyggt!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller