Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brasa som kommer att brinna

Hur släpper man
någon man älskar
hur glömmer man kyssarna
berörningen
famntagen
Hur tom kan en tomhet
kännas
vart tog mitt skratt vägen
varför har jag konstant ont i magen
Jag vet att regnbågen har ett slut
men mina steg går inte dit
det är inte lönt
det är min tur att stirra sanningen i vitögat
att somna ensam
vakna ensam
tiden läker alla sår
kan någon berätta hur lång tid det tar
jag vet varken ut eller in
men jag vet att jag måste kämpa
ingen annan kan göra det för mig
jag har något viktigt att kämpa för
så jag lyfter yxan
hugger min ved
värmen kommer
senare




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-16 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan