Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen, m.m.


Marängmelodin



Katten har klor å hunden har sin svans.
Livet leker å allt går som en dans!

Gröna ögon glor i solnedgången.
Melodisk glans genomsyrar Sången.

6 maränger i min hand - till min mun.
De löses upp å sväljs till magens brunn.

Att gänga varje man som passerar
är Fáns jobb, - om det vi diskuterar!

Allt är ej, som man skulle kunna tro!
I svartaste töcken ses Under gro.

Och, i det Fördolda, - explosioner.
Blå spöken på tomma kungatroner.

Galenskap florerar genom lagren.
Å, jag har små maränger i magen.

Jag har tappat bort en vintervante.
Minns samlaget på vinden - med Svante!

Å, några till, rätt lätta å räkna!
Dock, - minns ej alla, - du milde jäklar!

Några har hamnat i Periferin, - - - -
- som maränger, som smälts i magen min!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-18 01:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nu gjorde du mej sugen...kul skrivet...
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf