Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivstil livsstilsliv

Uppfattar en del mer.
Livet är inte rätt!
Det som vissa
industrier
och reklam ger ut.

Dagarna
känns monotoni.
Kallsinnigheter
av skuggornas liv.

Vistas i
och omkring.
Tvättar
verklighetens öken.
Rena och utvecklas
av lyckan och glädjen.

Landet börjar
i hemmet.
Bygga upp av
delarna: Levnaden.

Söka efter det
som gör
skillnaden.

Livet på
olika ställen.
Vägar till...
Världen. Världar.
Livets dokumentärer.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-18 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP