Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ha någon!


Smart å vänta?



Man sitter på sin sadel,
rider förutan tadel, -
en arabisk fullblodshäst;
Vandrar mellan egen läst -
- å fantiserad - adel...-
I mänskors rike en gäst.

Trodde länge att allt var
bra, endast för vissa par.
Själv, bara en sänkt nolla--
från vilken Makten trolla´
bort precis varenda karl!
Jag skulle 'på mig hålla'!

For till England -67,
med orört sköte, ännu.
Tyckte, det kändes rätt torrt.
Ingen Idé åka bort!
Blev, ändock, ej någons fru-
- eller 'dam av annan sort'!

Är både trist å udda --
gå allena å sudda!
Aldrig Staken i sig få.
Hoppas, - så betryckt å blå!
Kärleken, blott, få - nudda.
-Vad är det jag väntar på?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 20:22



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant detta
2014-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla ord...
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf