Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst och vinter

Höstens löv
singlar långsamt
rytmiskt gungande
ner mot marken

Färgglad samling
en prasslande hög
som sakta rör sig
lågmält i vinden

Kärleken värmer
när kylan slår till
och isvindar stormar
kring husens hörn

Snön som faller
i stora tussar
eller som frusna
små stjärnor

Rosiga kinder
påpälsad kropp
frusna tår
i kalla kängor

- höst som pågår
... vinter som väntar

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-19 22:22



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
det är som.. man kan höra löven prassla!
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi