Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homage för livet

livet är din kyrka
nuet är din bibel
när du har själ
i lugn och avspänd dans




Fri vers av DonWas
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-20 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DonWas
DonWas