Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt

Himlen gråter
Jag gråter
Du gråter
Han gråter
Hon gråter
Vi gråter
Alla gråter vi inombords.
Du får gråta. Försök inte att vara stark.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-20 13:36



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

ledsna tårar glada tårar så fördelen
med dessa tårar är att ögonen efter
blir klara o rena
2014-10-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag är Stark med fördröj, sedan gråter jag flod,
när himlen gråter det regnar tårar från Guds heliga ögon;
I dessa dagar hela världen gråter för oss/kram /diana
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP