Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Jag är trasig i sinnet.
Behöver vara för mig själv.
Är inte särskilt glad.
Får vara precis som jag är.
Acceptera tillståndet
är det enda som kan göras.
Men, imorgon är en annan dag.
Kanske är det lite bättre då.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-20 13:43



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

jag vi har alla dessa dagar tror
ingen kommer undan, hoppas
morgondagen ger mer än idag
må väl
2014-10-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
fin, imorgon är en annan dag!
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP