Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att jag skall tänka själv fick jag lära mig muntligt i skolan. Men i livets skola gjordes sådana lärospån redan tidigt i och med att jag uppmanades att göra det ena med det andra. Medan jag själv kanske bara ville det mera andra.


Det är så märkligt, tänk bara själv




Ibland
slår det
mig att jag
tänker på dem
var dag, mor och
far, i alla mina dar.
Det har jag inte
tänkt på förut,
brukar jag
svara på
frågan
om jag
tänker på
dem ofta nog,
familj, vänner och
bekanta. Det är precis
som vore det den mest
naturliga saken i världen
att göra. Ha känslan och som
tacksamheten över att de finns,
för hade de aldrig funnits hade sådana
känslor haft svårt att komma till som
tals inom en själv. Så att säga att
jag precis som tänker på dem
känns litet lustig. Det är ju
mer av känslor än rediga
tankar. Kärleken är på
det viset som luften
och vattnet. Utan
dem det gjort
livet som
svårt att
leva.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-03 11:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, man kan ju fundera över vad en tanke egentligen är, speciellt när den så ofta mest liknar en känsla. Sen är det väl inte alltid någon tydlig känsla heller, mer som en värld, en känslovärld. Och så vrider känslan på sig lite rastlöst och så formar sig orden...
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP