Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

,,,

Jag vill följa med de vita molnen på himlen
för att de verkar så mäktiga och ädla
Jag vill gå in i den okända världen
för att vägen låter överraskningsfull

Jag lägger mina rädslor i fickan
och med våren i mina handflator
går jag nyfiken mot morgondagen
övertygad på bred landsväg

Genom vassa törnbuskar
och söta jordgubbars fält
rinner hela livet bort
och det är verkligen en konst
att leva sitt liv så, att det inte finns någonting att ångra




Prosa av MaijaPaija
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-20 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaijaPaija
MaijaPaija