Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valfrihet

Det finns ju ingen annan förutom dig
som kan ta livet med sina båda händer
och vända det åt ett annat håll
där okända vägen leder härifrån
för att kunna hitta svaret på livets gåta

Det finns ju ingen annan förutom dig
som har en bättre förmåga och chans
att förändra världen inifrån…
där allt är möjligt och obegränsat
för att kunna känna dess skönhet
som vår Skapare har förutsett
Men det är vi som har valfrihet …




Prosa av MaijaPaija
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-20 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaijaPaija
MaijaPaija