Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidensvansar


Storm tog rönnbären
fåglar gör slut på resten
timmes höstbesök




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-21 06:49



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
En vacker scen ur naturen. En flock sidensvansar är effektiva.
Fint fångat.
2014-11-24

    Birgersdotter VIP
Ser bilden framför mig.Fint
2014-11-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Färgrik haiku! Ser underbara bilder framför mig
2014-10-26

  RitaBrunner
Sidensvansarna är så fina!! En färgrik hösttavla har du målat Gunnel!
2014-10-24

  Deva
En fin höstbild, med humor!
2014-10-24

  Ida-Marianne
Ja om en stor flock kommer så tar det bara en halvtimme...
2014-10-21

    ej medlem längre
Vackert och lite vemodigt. Tänker som Anya att det tog en timme bara att stjäla alla bär från trädet...Fint.
2014-10-21

  Anya VIP
Bilden av ett rönnträd kommer fram... slutraden är lite svårtolkad. Jag tänker att det betyder att hela förloppet tog en timme.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP