Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På poesigatan i Östhammars Ordfestival är många personer från poeter.se med. I år även ONLINE!


Poeter från poeter.se på Poesigatan i Östhammar och online!

I år genomförs Östhammars Ordfestival för elfte gången. Själva huvudevenemanget är lördagsfestivalen 25 oktober, men för oss poeter är några andra punkter spännande att notera:

Torsdag kväll 23 oktober kl 19 är det öppen poesikväll. Flera poeter (bl a Gerd Vading från poeter.se) är redan bekräftade, men vem som helst är välkommen att delta med egna dikter.

Under perioden 15 oktober till 10 november hänger ett stort antal kortdikter i många affärers skyltfönster i centrala Östhammar. Bilden här nedanför visar hur det kan se ut. Åtminstone åtta nio medlemmar från poeter.se är med denna gång! Se listan längre ned.

Nytt för denna gång är att du även kan besöka Poesigatan virtuellt, utan att åka till Östhammar. (Och om du är i Östhammar, så kan du med hjälp av den virtuella poesigatans karta se till att du inte missar någon dikt!)

Besök Poesigatan virtuellt på http://bit.ly/poesigatan2014!

Mer information om olika datum och platser för de olika evenemangen hittar du i festivalprogrammet.

Medlemmar från poeter.se som medverkar i årets Poesigata är:

 

Dikt som hänger i ett skyltfönster, Foto: Stig Unge

Så här ser det ut i många skyltfönster i Östhammar just nu. (klicka på bilden för större storlek!)
Foto: Stig Unge

 ---------------------------------
PS! Säg till om jag missat något namn. /T-B




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 496 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-21 17:04



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Tack, Tor-Björn för att du engagerat dig och fixat denna virtuella Poesigata åt oss för Östhammars Ordfestival!
2014-10-28

  bittemi VIP
Tack för info. Ska följa på nätet. Lycka till!
2014-10-22

    ej medlem längre
Å, vad fint och kreativt! Värmande initiativ som jag genast följer
2014-10-22

  Ljusletaren
Fina ord av dig att läsa/ kram
2014-10-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hittills har en missad person återfunnits och lagts till! :)
2014-10-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack för info, det fint evenemang jag ska följa med på nätet!

- Också en levande skyltfönster i Östhammar just nu, det är så fin.
Lycka till allesammans!/kram /Diana.
2014-10-21

    ej medlem längre
Fint!
Tack för att vi får se det här...
2014-10-21

  walborg
Tack för information om en glad händelse - vill gärna följa med på nätet! Lycka till allesammans!
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)