Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande undervattensverksamhet

Konteramiral Per I Skop:

- Ända sedan barnsben har jag varit väl bekant med
begreppet "främmande undervattensverksamhet".
Grannens barn dök vid vår brygga.

Marinen har stor erfarenhet av att vara ute på djupt
vatten.

Det som oroar mig mest är om det är två u-båtar,
för då finns det risk att de förökar sig.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 252 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-22 15:27



Bookmark and Share


  Nasruddin
Hahaha. Vilket fynd! Tre skratt för bara ett klick.
2014-11-26

    Loffe
Haha! Genialiskt. :D
2014-11-17

  Glitr
Kanske tull och med för-Ö-kar sig...;-)
2014-11-07

  Bo Himmelsbåge
Fyndig o rolig text över ett aktuellt ämne...!
Konteramiral Far I Baljan (vilse).
Skickar en räkning till kartverket!
Alla grund i skärgården är inte utmärkta; än!

2014-10-27

    ej medlem längre
Verklighet möts i lekfulla ord här:)
2014-10-27

  Teresia Ridell
Hm..ja riskfritt är det inte... Snitsigt:)
2014-10-23

  anits VIP
Så bra skaldat, om det som finns eller inte finns på djupt vatten.....
2014-10-23

  Lars Hedlin
JA därav alla mini U-båtar ;)
2014-10-23

  Connie
Haha, nu har du överträffat dig själv!

Bättre en ubåt på grund än tio i skärgården ;)
2014-10-23

  Maria Sundelin VIP
Kanske det
2014-10-22

  Ingrid Trolle
Blandningen av allvar
och skämt går bra i
skarpt läge
2014-10-22

  Palett
Allvarsamt och lekfullt !
2014-10-22

  Angel of love
Haha fantastiskt.
2014-10-22

    ej medlem längre
Man vet aldrig vad de hittar på i lönskaläge...
2014-10-22

  Tobias Haglund
Haha härligt med dagliga dosen Dan! ;)
2014-10-22

  Eva Helene VIP
Så att säga djuplodande och aktuell text.
2014-10-22

    ej medlem längre
Lek och allvar blandas i dina fina ord.
2014-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man undrar ju. Vad finns det under ytan?
2014-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i en underbar förening.
2014-10-22

  louisegirl
Ja så kan det lätt bli då, om de är två ;)
Fyndigt!
2014-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det var riktigt bra...kul men med lite allvar också...i alla fall om man tänker lite längre...
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck