Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är förvillad

testar nya metoder att fly
längre, instensivare
och mer tillfredställande
trippar

oftare och djupare
ensammare och trasigare

mer helande
insiktsgivande och
förstörande

är aldrig utan mina ämnen
behöver dem till allt
fler och mer
och i korsande kombinationer
som sövande
för gnistande
för att neutralisera och dölja
för att ta fram och förstärka

allting i syfte
av funktion
intalar jag mig själv

styrd av beroendets röst




Fri vers (Fri form) av Aurora Springfeldt
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-24 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Springfeldt