Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtappad

jag är ointelligent
och min verklighet är förnekelse
jag ser tydligen inte min sanna situation
för den talar klarspråk

jag borde inte ens leva
när jag av samhällets mallar framstår så obidragande

inga kriterier uppfyllda
inte i något sällskap av vikt
bara bottenskiktets
bottenskrap

varför existera när ingen vinner på det




Fri vers av Aurora Springfeldt
Läst 215 gånger
Publicerad 2015-06-10 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Springfeldt