Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldens Kött

Då Köttet blir ett kan
man komma Närmare

Eller längre i från Varandra.

Ut vid bergets kala Stenar
där Skuggor tycks Förvandlas

Satt stridslystna Krigare

Man åt och Tuggade sönder
för alla en och samma Klubba

Ingen litade på Någon
runt en Eld vid sidan utav

Faror och Fienden

Dessa vilda Blickar
virvlade sprakande Högt

Reptilen krälade så Äckligt
fritt fram Alltid Tänkandes

Med ett Lömskt brännande
helt Obegripligt förstånd

Tills Mod tog bort borkstav R
och på Elden med vapnet Pissade




Fri vers av H.C.B
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-24 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B