Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten verkligheter världen världar

Vilket väder det är.
Regnet fallande ner,
på det som är.

Svart
eller vitt.
Det är svårt.

En inre smärta.
Sånt som ger,
tår efter tår.
Ett inre hål.

Kärleken
säger tro.
Dagar
på livets väg.

Bearbeta.
Uppbygga.

Komma fram
till hamn.
Lära.
En värld
av stad
och land.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-25 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP